NK VARAŽDIN - HNK HAJDUK

Tudor: "Blaženi VAR, neka tako bude uvijek", Bonačić: "Mi moramo analizirati zašto nismo bili na višoj razini"

Objavljeno: 02.02.2020. 17:28

Zadnja izmjena: 02.02.2020. 17:33

Nakon poraza Varaždina od 3:0, trener domaćih Luka Bonačić je bio razočaran svojim igračima, dok je trener Hajduka Igor Tudor bio zadovoljan, pogotovo s VAR-om koji im je donio tri jedanaesterca.

Igor Tudor, trener Hajduka u prvom redu nije bio zadovoljan stanjem travnjaka u Varaždinu.

- Teško je bilo igrati na ovoj livadi, teško je bilo spojiti dva pasa. Napravili smo puno šansi, a budući da je ovo ipak prva utakmica zadovoljni smo, bio je prvi komentar trenera Hajduka.

- Bit ćemo bolji s vremenom, mi smo na samom početku onoga što želimo postići. Osnovna stvar je bila problem terena. Prilagodili smo se tome i zasluženo pobijedili. Blaženi VAR neka tako bude uvijek. VAR će uvijek pomoći boljoj ekipi. U svakom slučaju ja sam uvijek za VAR u Seriji A je donio jako dobre stvari, zaključio je Tudor.

Sve je bilo poznato

Luka Bonačić, trener Varaždina rekao je kako je Hajduk ušao u susret autoritativno i da je to predvidio ali da su dva, tri varaždinska nositelja igre podbacila.

- A, bila su tri jedanaesterca, nemamo mi tu što dodati, komentirao je odluke VAR-a Luka Bonačić.

- Mi moramo analizirati zašto nismo bili na višoj razini. Mislio sam da ćemo bolje zatvorit zadnji red. Mi se moramo okrenuti prema Istri i tražiti bodove s protivnicima koji su nama al pari. U drugom poluvremenu smo probali sustav 4-3-3, što je uvijek dvosjekli mač kada želiš stizati rezultat. Nakon drugog gola sve je već bilo riješeno. Ostavljali smo veliki prostor u obrani i to je uvijek veliki rizik, dodao je Bonačić.

 

Komentari