TURIZAM ZA VRIJEME PANDEMIJE

Rafting, SUP na Dravi, offroad biciklističke rute i paragliding novi aduti varaždinskog turizma

Objavljeno: 30.07.2020. 13:33

Zadnja izmjena: 30.07.2020. 13:33

U vrijeme kada su emocije prevencije i sigurnosti sve prisutnije u odabiru destinacije, a kontinentalne destinacije i aktivnosti u prirodi sve češći odabir za odmor, Turistička zajednica grada Varaždina izradila je novi promotivni video kojim se žele dodatno istaknuti vrijednosti i posebnosti Varaždina i okolice. Izradu promo materijala financijski je pomogla i Turistička zajednica Varaždinske županije.

Promo video dio je kampanje koja je u tijeku, Blizu, bliže… Varaždin i više, a kojom će se zadržati vidljivost kroz medije i društvene mreže te popularizirati aktivnosti koje uz city break ponudu oplemenjuju i produžuju boravak u destinaciji. Video je izrađen u suradnji s varaždinskom agencijom More Adventure i Kućom kreativnih inovacija.

  • Prikazane su mogućnosti rijeke Drave u turističkom smislu, te između ostalog preporučuju rafting, atraktivni SUP uz prirodne ljepote Drave. U ponudi je i adrenalinsku vožnja safari jeepom kroz labirinte šumskih putova starog toka Drave.

  • Vožnja biciklom je tradicionalno u turističkoj ponudi ovog kraja, a u radijusu od stotinjak kilometara očekuju vas netaknuta priroda, izvorska voda, desetak dvoraca, muzeji, zbirke, crkve i sakralna baština, vrijedna arheološka nalazišta, vinogorja, lovna gospodarstava i tradicijski obrti. Na području Varaždinske županije formirane su četiri cestovne i jedna djelomično offroad biciklistička ruta.

  • Za one odvažne pripremili su u Turističkoj zajednici grada Varaždina doživljaj iz zraka. Ravna gora i Ivančica mjesta su koja pružaju uvjete za doživljaje pune adrenalina i za rekreativce i za profesionalce. Možete se odlučiti za planinarenje, paragliding ili alpinističko penjanje.

Više informacija o rezervaciji programa, koji će zadovoljiti interese za autentičnim doživljajima i istovremeno omogućiti odgovorno uživanje u istima, možete pronaći na http://www.tourism-varazdin.hr/aktivni-odmor/

Komentari