Općina Trnovec Bartolovečki

Vito Milak brončani na turniru koji je u Šemovcu okupio najbolje mlađe juniore u stolnom tenisu

Objavljeno: 13.06.2023. 08:50

Zadnja izmjena: 13.06.2023. 08:50

STK Visia i Šemovec u općini Trnovec Bartolovečki bili su domaćini stolnoteniskog turnira koji je okupio najbolje stolnotenisače u kategoriji mlađih juniora iz cijele Hrvatske.

Predstavnik domaćina, Vito Milak, osvojio je treće mjesto. Pobjednik turnira je Tin Islamović, Gradski stolnoteniski klub Zagreb, dok je srebro osvojio Gabriel Marjanović, Stolnoteniski klub Zagreb. Riječ je o jakom turniru kojeg organizira STK Visia. Klub većinom ima igrače s područja Općine. Daljnji plan je ulaganje u igrački kadar zbog čega su ovih dana angažirali jednu od ponajboljih stolnotenisačica Hrvatske, domaću Petru Petek.

- Kao i svaki put, ovaj turnir je jako dobro organiziran u svim segmentima. Rado dolazimo igrati ovdje - kratko je kazao hrvatski izbornik mlađih uzrasnih kategorija Željko Gaćina ističući da Hrvatska ima potencijala u mlađim uzrastima. Dodao je da ga ne iznenađuju uspjesi kluba STK Visia jer nije rijedak slučaj da stolni tenis uspijeva u manjim sredinama.

STK Visia u ovom trenutku broji 30-ak članova što se tiče natjecatelja i rekreativaca te 15-ak volontera koji svoje slobodne vrijeme koriste za funkcioniranje kluba. Kako bi se igračima omogućili što bolji uvjeti za trening, planira se dogradnja dvorane u Žabniku.

Komentari