Tužno: Na sportskom centru "Ivan Biškup" održan 2. Kup DVD-a Tužno

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.09.2013. 19:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U organizaciji DVD-a Tužno u subotu, 31. kolovoza na sportskom centru Ivan Biškup održan je 2. Kup DVD-a Tužno.

Natjecanje je održano u kategorijama djece 6-12 godina, mladeži od 12 – 16 godina i seniora, a sudjelovalo je ukupno 28 odjeljenja.

U kategoriji djevojčica u dobi od 6 do 12 godina nastupile su samo dvije ekipe, te je ekipa DVD Nedeljanec-Prekno zauzela prvo mjesto, dok je ekipa DVD-a Tužno zauzela drugo mjesto. Kod dječaka od 6-12 godina od ukupno pet ekipa najbolji su bili članovi DVD-a Tužno, ispred mališana iz DVD-a Kućan Donji koji su osvojili drugo mjesto i DVD-a Nedeljanec-Prekno sa osvojenim trećim mjestom.

Kod mladeži od 12 – 16 godina u kategoriji ženskih ekipa nastupilo je ukupno šest odjeljenja od kojih su članice DVD-a Tuhovec osvojile prvo mjesto, članice DVD-a Tužno drugo mjesto, a DVD-a Ivanec treće mjesto. Kod muške mladeži nastupila su četiri odjeljenja. Prvo mjesto je pripalo DVD-u Biškupec ispred DVD-a Nedeljanec-Prekno koji su zauzeli drugo mjesto i DVD-a Vidovec na trećem mjestu.

Kod ženske A ekipe nastupilo je pet odjeljenja - 1. mjesto su odnijele članice DVD-a Višnjica, 2. mjesto DVD Hrašćina - Trgovišće i 3. mjesto DVD Ivanec.

U konkurenciji muških ekipa nastupilo je 6 odjeljenja - 1. mjesto je pripalo članovima DVD-a Donji Kućan, koji je prvo mjesto osvojio i na 1. Kupu DVD-a Tužno, 2. mjesto DVD Zbelava i 3. mjesto DVD Vrbanovec.

Svi sudionici su za prva tri mjesta nagrađeni peharima, dok su ostale ekipe dobile zahvalnice za sudjelovanje.

Komentari