Poduzetnička zona Jalžabet

Tvornica Wollsdorf kreće u proširenje proizvodnje i zapošljavanje 40 radnika

Objavljeno: 18.12.2018. 11:38

Zadnja izmjena: 18.12.2018. 11:47

O poslovnim planovima i razvoju poslovanja u gradu Varaždinu gradonačelnik Čehok razgovarao je s predstavnicama tvrtke Wollsdorf Components d.o.o. direktoricom Katharinom Laskowski i Biljanom Bojađievom Žvorc zaduženom za ljudske potencijale.

Tvornica koja je smještena u Poduzetničkoj zoni Jalžabet, već nekoliko godine uspješno proizvodi šivane i štancane dijelove od kože za automobilsku i avioindustriju. Na susretu s gradonačelnikom najavljen je plan proširenja proizvodnje i zapošljavanja četrdeset novih radnika.

Poslovni planovi i razvoj Wollsdorfa odlično se uklapaju u našu strategiju privlačenja automobilske i avio industrije u Varaždin i varaždinsku okolicu. Tvornice poput Wollsdorfa imaju odličnu reputaciju u svojim europskim i svjetskim branšama pa njihova pozitivna iskustva svakako pridonose privlačenju novih investitora i poduzetnika. Mi smo kao lokalna samouprava spremni podržati njihove strategije razvoja od priprema obrazovnog sustava koji će isporučivati kvalitetne obrazovane kadrove do ubrzanog rješavanja administrativnih i komunalnih problema. U nama će takve industrije imati uvijek dobrog partnera – zaključio je gradonačelnik nakon razgovora s predstavnicama tvornice Wollsdorf Components d.o.o.

Komentari