nagrada za inovativni proizvod

Tvrtka Bernarda na Salonu inovacija u Ženevi osvojila zlatnu medalju

Objavljeno: 05.04.2017. 09:24

Zadnja izmjena: 05.04.2017. 09:26

Na 45. salonu inovacija u Ženevi, jednom od najprestižnijih sajmova inovacija u svijetu, zlatnu je medalju osvojila tvrtka Bernarda za inovativni medicinski multifunkcionalni krevet Lift&GO by Bernarda autora Borisa Perovskog.

Inovator Boris Perovski u suradnji s Bernardnim razvojnim tim kojeg vodi Pavao Roško, kreirao je Lift&GO medicinski električni krevet za ležanje, sjedenje, lakše ustajanje i stajanje pacijenata s određenim zdravstvenim poteškoćama. Krevet Lift&GO oblikovan je da korisniku omogući optimalnu razinu neovisnosti i slobode pokreta. Jednostavnom upotrebom daljinskog upravljača korisnik odabire željeni položaj. Prilagođenim dizajnom kreveta Lift&GO izbjegnut je klasičan bolnički izgled kreveta kako bi se što bolje uklopio i u kućni interijer. 

- Sudjelujemo na Ženevskom salonu inovacija već niz godina jer upravo ovaj salon pruža mogućnost pojačanog vizibiliteta kako na švicarskom tako i na europskom tržištu. - izjavila je gospođa Bernarda Cecelja, direktorica i vlasnica tvrtke Bernarda. Na ovom prestižnom Salonu inovacija hrvatski su inovatori osvojili ukupno 13 medalja.

Komentari