OPĆINA PETRIJANEC

Foto - Tvrtka Ecoagro donirala komplet dresova NK Nova Ves

Objavljeno: 02.10.2022. 15:57

Zadnja izmjena: 02.10.2022. 15:59

Jučer je uoči prvenstvene utakmice NK Nova Ves – NK Dinamo (B), upriličena donacija dresova tvrtke Ecoagro Nogometnom klubu Nova Ves.

Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec tom je prigodom podsjetio kako Općina Petrijanec temeljem natječaja financira NK Nova Ves sa 100.000 kuna za redovne djelatnosti i razvoj nogometa.

- Općina u četiri godine konstantno ulaže u sportsku infrastrukturu. Tako je u sklopu energetske obnove riješeno grijanje te refletori, kako bi se u klubu i u zimskim mjesecima mogli održavati svi treninzi. Također, riješeno je i navodnjavanje nogometnog terena u suradnji s Županijskim nogometnim savezom Varaždin u iznosu od 60.000 kuna. Ovo sponzorstvo tvrtke Ecoagro iznosi oko 54.000 kuna i velika je dodatna pomoć klubu, naglasio je načelnik Posavec.

NK Nova Ves osnovan je 1948. godine i trenutno se natječe u 2. Županijskoj nogometnoj ligi ŽNS Varaždin, a s tvrtkom Ecoagro imaju potpisan redovni sponzorski ugovor. Tvrka Ecoagro ima 17 zaposlenika i se bavi uzgojem fazanske divljači na području općine Petrijanec.

Komentari