Tvrtka Goodyear Općini Vidovec donirala pokazivač brzine

Objavljeno: 26.03.2013. 18:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: eVarazdin.hr

Na državnoj cesti u blizini vidovečkog dječjeg vrtića Škrinjica i vidovečke Osnovne škole danas je u rad svečano pušten pokazivač brzine "Vi vozite". Spomenuti je pokazivač brzine Općini darovala tvrtka Goodyear Dunlop Sava Tires.

Pokazivač brzine trebao bi vozače potaknuti na pažljiviju i odgovorniju vožnju te pridonijeti većoj sigurnosti sudionika u prometu, prvenstveno djece.

Također, predstavnici tvrtke tom su prigodom općinskoj vlasti donirali i 200 reflektirajućih zaštitnih prsluka koji će biti podijeljeni djeci.

- To je već treći pokazivač brzine na vidovečkom području, ali prvi u samom centru Vidovca te će nesumnjivo pridonijeti većoj sigurnosti u prometu, posebice djece – naglasio je načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić, dok su mališani iz vrtića u znak zahvalnosti za okupljene, među kojima je bila i predstavnica Goodyeara Simona Divjak, priredili prigodni program na temu "Poštujte naše znakove".

Inače, Općina Vidovec jedna je od pet općina koja je od ukupno sedamdeset prijavljenih zadovoljila kriterije natječaja za donaciju pokazivača brzine "Vi vozite".

Spomenuti je natječaj u sklopu projekta "Goodyear ambasador sigurnosti" raspisala tvrtka Goodyear Dunlop Sava Tires.

 

Komentari