vrijedna donacija

Tvrtka LPT iz Preloga varaždinskoj bolnici donirala EKG uređaj

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.01.2021. 08:36

Zadnja izmjena: 23.01.2021. 08:36

U Opću bolnicu Varaždin stigla je još jedna vrijedna donacija, a ovog je puta riječ o EKG uređaju koji je donirala Tvrtka LPT iz Preloga.

Donaciju su preuzeli zamjenik ravnatelja Damir Poljak te pomoćnica ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor Dubravka Dobec-Gorenak.

Donaciju su uručili predstavnici tvrtke LPT Ljiljana Trstenjak, projekt menadžer, Una Šipraga, voditeljica ljudskih resursa, i Damir Kanešić, plant menadžer.

- Bez obzira što trenutno korona na neki način jenjava, javljaju se novi problemi, tzv. post covid sindromi koji pokazuju sve šareniju kliničku sliku. Naša vlastita iskustva nam pokazuju da to zaista nije bezazlena bolest i da, osim same akutne faze koja je dramatična na svoj način, bolest zahvaća vrlo široki spektar kliničkih slika, tako da liječenje nije gotovo. Nama se sasvim sigurno otvara jedan novi prostor u medicini koji moramo i naučiti i vrijedno raditi kako bismo mogli pomoći našim bolesnicima, tako da nam je medicinska oprema i više nego potrebna. EKG aparat je itekako koristan jer ga koristimo svi, na svim odjelima i kod raznih pacijenata – istaknula je Dobec-Gorenek

Komentari