Treći Gospodarski sajam uspješno je završio, a najboljim izlagačem od njih stotinjak, proglašena je varaždinska tvrtka Mediem d.o.o. i to zahvaljujući svom novitetu svjetskog ranga, uređaju EXOZONE.

Tvrtka Mediem d.o.o. javnosti je na Gospodarskom sajmu premijerno predstavila novitet kojeg patentiraju i proizvode njezini mađarski partneri, a radi se o uređaju za dezinfekciju, sterilizaciju i osvježenje prostora - EXOZONE.

Spomenuti uređaj se može primjenjivati u svim prostorima, njegova uporaba je neograničena, a na jedan jednostavan način, uporabom ozona, uništava bakterije, viruse, plijesni, gljivice i ostale štetne organizme.

Direktorica tvrtke, Tajana Mehun posebno je istaknula kako je ovaj inovativni uređaj ekološki i biološki neškodljiv, a njegova je primjena krajnje jednostavna.

- Veseli nas veliki početni interes pokazan na ovom sajmu, što je znak da je riječ o kvalitetnom, učinkovitom i štedljivom uređaju, koji za uništenje svih vrsta štetnih organizama koristi samo ozon iz zraka i električnu energiju. U sljedećem razdoblju planiramo predstaviti rad toga uređaja kod mnogih tvrtki i sustava diljem Hrvatske i susjednih zemalja i vjerujemo da će tržište vrlo pozitivno reagirati na  ovu novost. - rekla je direktorica.

Gospodarski sajam održavao se u petak i subotu u Sportskoj dvorani Graberje, a na brojnim štandovima bili su izloženi proizvodi i reklamni materijali stotinjak izlagača iz prehrambene, odjevne, tehnološke, ali i drugih industrija.

 

Komentari

16.10.2016. 11:30h