prvi stanari

Tvrtke Geenea i Wood Stock prvi stanari Poduzetničkog inkubatora Ivanec

Objavljeno: 13.11.2019. 08:39

Zadnja izmjena: 13.11.2019. 09:13

Prigodnim skupom održanim u ponedjeljak predstavnici Grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec poželjeli su dobrodošlicu prvim stanarima Poduzetničkog inkubatora Ivanec – Silviji Željezić, direktorici tvrtke Geenea, i Ivici Mudriju, direktoru tvrtke Wood Stock.

Riječ je o mladim poduzetnicima koji su se javili na poziv Grada Ivanca za prijem u Poduzetnički inkubator, a koji njegove pogodnosti mogu koristiti najmanje iduće tri godine. Njima će na raspolaganju biti dva suvremeno uređena ureda, opremljena svim priključcima, dok za svoje poslovne aktivnosti mogu koristiti i multimedijalnu konferencijsku dvoranu i prateće prostore. Što se najma tiče, u prvoj godini poslovne prostore koriste besplatno, a u drugoj i trećoj godini najam će plaćati 25%, odnosno 50% od pune cijene najma. Sve tri godine imat će besplatne režijske troškove.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Milorad Batinić te naglasio da ulaskom prvih stanara Poduzetnički inkubator počinje ispunjavati svrhu za koju je osnovan. - Ovime on postaje potporna institucija kojom Grad Ivanec mladim poduzetnicima, koji tek pokreću posao ili su u početnoj fazi poslovanja, pruža potporu kojom im olakšava start u poduzetničke vode - izjavio je gradonačelnik te novim stanarima poželio dobrodošlicu i uspješan start u poslovne vode.

U Poduzetničkom inkubatoru sada radi sedmero mladih – uz navedene start upove, tu je i petero mladih certificiranih voditelja EU projekata u Projektnom uredu za EU fondove.

Komentari