općina petrijanec

Tvrtke s područja općine Petrijanec i ove se godine predstavljaju na Špancirfestu

Objavljeno: 24.08.2022. 09:02

Zadnja izmjena: 24.08.2022. 09:03

Općina Petrijanec nastavlja suradnju sa Lokalnom akcijskom grupom Sjeverozapad te se i ove godine uspješno predstavila na Špancirfestu.

LAG Sjeverozapad i ove godine se predstavio na manifestaciji te je u tu svrhu zakupio dvije izložbene kućice kako bi omogućio zainteresiranim članovima, OPG-ima, poljoprivrednim proizvođačima, tvrtkama i udrugama s područja LAG-a da predstave svoje proizvode i svoje aktivnosti posjetiteljima manifestacije. Iz Općine Petrijanec ove su se godine tako predstavili Nika Konstrukcije d.o.o. i AMK Strojarstvo, obrt za bravarske usluge.

- Ovakva promocija i novi proizvodi koje nude tvrtke s područja Općine Petrijanec u ovim teškim gospodarskim vremenima govore nam da se one dobro razvijaju, da stabilno posluju a samim time napreduje i lokalna zajednica. Zahvaljujemo svim tvrtkama koje su se odazvale našem pozivu i predstavile dio svojih proizvoda koje uspješno već godinama unazad proizvode na području općine Petrijanec - rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Komentari