u gradskoj vijećnici

FOTO: Evo kome su pripala priznanja i nagrade 'Čovjek – ključ uspjeha u turizmu'

Objavljeno: 29.12.2018. 11:54

Zadnja izmjena: 29.12.2018. 12:51

Foto: Viktor Hranić

Prigodnom svečanošću i dodjelom nagrada i priznanja u Gradskoj vijećnici završena je akcija Turističke zajednice grada Varaždina 'Čovjek – ključ uspjeha u turizmu', a priznanja i novčane nagrade lokalnim je pobjednicima uručio gradonačelnik Varaždina i predsjednik TZGV-a, Ivan Čehok.

Turistička zajednica grada Varaždina proglasila je devet najboljih djelatnika iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti, a proglašeni su i pobjednici Natječaja za adventsko uređenje izloga ili prostora ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri grada.

Nagrađeni u akciji 'Čovjek – ključ uspjeha u turizmu'

KATEGORIJA  AGENCIJSKI DJELATNIK

Goran Košćak, Galileo travel

KATEGORIJA TURISTIČKI VODIČ

Janja Kelava, Društvo turističkih vodiča i pratitelja grada Varaždina

KATEGORIJA RECEPCIJSKI DJELATNIK

Slavica Borovec, Turist d.o.o.

KATEGORIJA KONOBAR

Danijel Špernjak, Gastrocom d.o.o.

KATEGORIJA KUHAR

Katica Štuklec, Hotel Varaždin d.o.o.

KATEGORIJA HOTELSKOG DOMAĆINSTVA

Alenka Božić, SC Varaždin

KATEGORIJA POLICIJSKI DJELATNIK

Biserka Križnjak, PU Varaždinska

KATEGORIJA HORTIKULTURNI DJELATNIK

Josip Kaniški, Parkovi d.d.

KATEGORIJA ČISTAČ

Ivica Bolčević, Čistoća d.o.o.

Kako bi se dodatno naglasio blagdanski ugođaj u povijesnoj jezgri, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove godine raspisali su Natječaj za adventsko uređenje površina ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri ili najoriginalnijeg božićnog izloga, a autori tri najljepša božićna izloga ili najljepše uređenih površina ispred poslovnog prostora nagrađeni su s ukupno 6.000,00 kuna.

Na natječaj su se mogli javiti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora iz povijesne jezgre koji su u funkciji, a tema je bila  - Božić. Ukupno je prijavljeno 8 izloga, a ocjenjivački sud koji se sastojao od predstavnika Grada Varaždina, Turističke zajednice grada Varaždina i Gradskog muzeja Varaždin izabrao je tri najoriginalnija. 

Cvjećara Mirta ima najoriginalnije uređenu površinu ispred poslovnog prostora, drugo mjesto zahvaljujući atraktivno uređenom izlogu pripalo je optici Ghetaldus, a treće mjesto trgovini Mis, koja je u božićnom duhu uredila površinu ispred poslovnog prostora. Za pobjednike su osigurane i novčane nagrade – za prvo mjesto 3.000,00 kuna, drugo 2.000,00 kuna i treće mjesto 1.000,00 kuna.

Komentari