U akciji "Proizvod više" čakovečki Lionsi pomažu potrebitima

Piše: eVz

Objavljeno: 02.12.2012. 09:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Treću godinu za redom čakovečki Lions klub Zrinski organizira akciju pod nazivom "Proizvod više".

- Riječ je o akciji putem koje se prikupljaju namirnice i  potrepštine za kućanstvo koje će uoči Božića razdijeliti socijalno ugroženim obiteljima - rekla je  predsjednica čakovečkih Lionsa, Natalija Carović.

U subotu, 8. prosinca Linosi će biti u prodajnim centrima Kaufland, Mercator (Ulica J. Gotovca bb i Zagrebačka 87), Betex (Jug), Konzum (RK Međimurka i Ulica Dr.Novaka 44), Plodine i METSS (Mihovljanska 48).

Tajnik kluba, Miodrag Novosel naglasio je da u ova krizna vremena ljudi imaju sve manje, a da je onih kojima je pomoć potrebna sve više.

Upravo zato Lionsi ovom akcijom žele senzibilizirati javnost za one koji si ne mogu priuštiti sve što im je potrebno. Pošlogodišnja akcija bila je izuzetno uspješna, a zahvaljujući njoj, 20 obitelji imalo je ljepše blagdane.

Obitelji kojima će Lionsi dodijeliti prikupljene namirnice i potrepštine, odabrat će se u suradnji s čakovečkim Centrom za socijalnu skrb.

Inače, ovo je druga akcija koju Lions klub Zrinski provodi tijekom godine. Na proljeće se naime održava tradicionalna akcija "Plivanjem do svjetlosti" gdje je prihod također namijenjen potrebitima i u prvom redu slijepima.

Komentari