22. travanja

U akciji 'Zelena čistka' u Novom Marofu će se urediti lokacije Grebengrada i Paka-Lonja - pridružite se

Objavljeno: 16.03.2017. 08:15

Zadnja izmjena: 16.03.2017. 08:16

Foto: Arhiva

Najveća ekološka kampanja u Hrvatskoj pod nazivom 'Zelena čistka' ove godine se održava 22. travnja, a Grad Novi Marof je prepoznao njenu važnost te će njezinim podupiranjem doprinijeti podizanju svijesti građana i omogućiti aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša.

Cilj koji se 22. travnja želi ostvariti jest uređenje lokacija Grebengrad i Paka-Lonja, te Grad Novi Marof ovim putem moli gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova, mjesne odbore i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili obvezu građana u sklopu ove kampanje i još bitnije – uredili zagađeni okoliš u našoj neposrednoj blizini.

Akcija se održava 22. travnja kada će se u 10 sati, u tvrtki Novokom, na adresi Zagorska 1 okupiti građani, a Grad Novi Marof će osigurati uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice, vreće za smeće i ostalo.

Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran, kao i okrjepa po završetku akcije za sve sudionike, a ukoliko sudionici imaju svoju opremu, slobodno je ponesu.

Za ostale informacije i za sudjelovanje u akciji možete se obratiti Ivani Horvat, na e-mail: [email protected], T: 612-744 te M: 099 255 2091. 

Komentari