OPĆINA BEDNJA

U Bednji razveselili mališane uoči blagdana

Objavljeno: 18.12.2021. 17:23

Zadnja izmjena: 18.12.2021. 17:36

Općina Bednja u predblagdansko je vrijeme organizirala podjelu novčanih potpora za novorođenčad i djecu s invaliditetom.

U prostorijama doma DVD-a Bednja upriličeno je darivanje rodilja i novorođenčadi. Tako je 12 beba i njihovih roditelja darivano sa po 2.000 kuna. Na području Općine Bednja ove je godine, do 10. prosinca, rođeno 21 dijete.

Također, u prostorijama doma DVD-a Bednja upriličeno je i darivanje djeca s invaliditetom. Odlukom načelnika njih 11 koja žive na području Općine Bednja darovano je sa po 500 kuna.

– Vrijeme u prosincu je vrijeme kada iščekujemo najradosniji blagdan, Božić. Vrijeme je to za obitelj i naše najmlađe. A Općina Bednja redovito pomaže naše najmlađe sumještane. Tako smo i ovaj put upriličili darivanje novorođenih, kao što i inače činimo. A sjetili smo se i onih kojima je pomoć uvijek dobrodošla, naše djece s invaliditetom i njih prigodno novčano darivali. Želimo im barem na ovaj mali način uljepšati blagdane – naglasio je načelnik Općine Bednja Damir Poljak.

Komentari