Nastupilo petnaestak ekipa

U Brezničkom Humu održano Međuopćinsko vatrogasno natjecanje - najbolje ekipe Brezničkog Huma i Šćepanja

Brzi mediji

Objavljeno: 11.07.2016. 08:16

Zadnja izmjena: 11.07.2016. 08:19

Foto: Brzi mediji

U Brezničkom je Humu jučer, 10. srpnja, održano 23. Međuopćinsko vatrogasno natjecanje. Uz domaćina, nastupilo je još 11 vatrogasnih ekipa iz Šćepanja, Radešića, Breznice, Visokog, Brsteca, Draškovića, Bisaga, Presečna Visočkog, Đurinovca i Čanjeva te gosti PGD-a Paloma iz Sladkog Vrha u Sloveniji.

Organizatori natjecanja bile su Vatrogasne zajednice općina Breznica, Visoko i Breznički Hum, a uoči natjecanja održano je i svečano postrojavanje ekipa uz prijavak predsjednika Vatrogasne zajednice općine Breznički Hum Branka Mataka i općinskog načelnika Zorana Hegedića, koji je natjecanje potom proglasio otvorenim.

Među 500-tinjak vatrogasaca iz čak 38 ekipa iz 12 dobrovoljnih vatrogasnih društava posebno su se istaknula djeca vatrogasci DVD-a „Breznički Hum“ kod dječaka i DVD-a „Drašković“ kod djevojčica. DVD „Breznički Hum“ bio je najuspješniji u natjecanju vatrogasne mladeži, a DVD „Šćepanje“ pobijedio je u muškim i ženskim A i B kategorijama natjecanja te time postao najuspješniji sudionik ovog natjecanja. Pobjednici su stekli pravo nastupa na Županijskom vatrogasnom natjecanju, koje će biti održano krajem ljeta.

Zoran Hegedić, domaćin ovogodišnjega Međuopćinskoga vatrogasnog natjecanja i načelnik Općine, ujedno i predsjednik DVD-a Breznički Hum, izrazio je zahvalnost svim sudionicima natjecanja i uputio čestitke najuspješnijim dobrovoljnim vatrogasnim društvima.

Komentari