općina breznički hum

U Brezničkom Humu u prve razrede upisano 16 učenika

Objavljeno: 05.09.2022. 12:46

Zadnja izmjena: 05.09.2022. 12:46

U ponedjeljak 5. rujna za učenike polaznike osnovnih i srednjih škola s područja Varaždinske županije započela je nova obrazovna godina.

U Brezničkom Humu 163-je je učenika sjelo u školske klupe, od čega njih 16-tero prvašića. U tamošnjoj su ih Osnovnoj školi, uz ravnateljicu Vesnu Ivančan, dočekali načelnik općine Zoran Hegedić i predsjednik Vatrogasnog društva Stjepan Jakopčić, koji su mališanima tom prilikom uručili slatke pakete te im zaželjeli uspješan početak školovanja.

- Svim učenicima godinama već općina osigurava besplatne bilježnice i radne bilježnice, a početkom svake školske godine koristimo priliku našim prvašićima poželjeti uspješan početak predstojećega obrazovnog razdoblja te ih razveseliti slatkim paketićima - rekao je načelnik.

Osmogodišnju školu u Brezničkom Humu ove godine polazi 163-je učenika u svih osam razreda, a u Područnoj školi u Šćepanju nastavu polazi još desetero učenika od čega njih troje đaka prvaka, kojima su također uručeni slatki paketići.

- Raduje činjenica da je ove godine u prve razrede upisano nešto više učenika nego lani što je svakako dobra vijest za općinu Breznički Hum – zaključio je Hegedić.

Komentari