općina cestica

U Cesticu ove godine po prvi puta stiže Advent, evo kako možete sudjelovati

Objavljeno: 22.10.2022. 09:40

Zadnja izmjena: 22.10.2022. 09:40

Foto: Ilustracija (Arhiva)

U Cesticu ove godine stiže prava božićna bajka, i to u obliku Adventa, manifestacija koja donosi veliku radost svim uzrastima, a posebno djeci.

Advent u Cestici će biti održan 3. i 4. prosinca 2022.godine, na prostoru ispred općinske zgrade. Radi se o prvom Adventu u Cestici, uz bogati kulturno - zabavni program, bogatu gastronomsku ponudu, te ponudu Božićnih ukrasa, rukotvorina i dr.

Organizatori manifestacije su Turistička zajednica područja Sjever Zagorja i Općina Cestica, te ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na događanju. Na korištenje se daju štandovi za ugostiteljsku namjenu, prodaju i prezentaciju proizvoda te izlaganje rukotvorina (izradu ručnih radova, suvenira, ukrasnih predmeta, unikatnih proizvoda, domaćih proizvoda i sl.).

Naknade za korištenje štandova se ne naplaćuju, no broj štandova je ograničen. Prijave za korištenje štandova podnose se poštom ili osobno na adresu Općina Cestica, Dravska 1a ili putem e-mail adrese na [email protected], zaključno s 15. studentim 2022. godine do 15 sati.

Komentari