Lepoglavski kraj

U Crkovcu u tijeku promjena javne rasvjete

Objavljeno: 18.02.2016. 17:24

Foto: Grad Lepoglava

U naselju Crkovec, na potezu prema zaselku Šantalabi, traje zamjena dotrajalih lampi javne rasvjete onim novim, energetski učinkovitim. Riječ je nastavku rekonstrukcije niskonaponske mreže koju na području grada Lepoglave realizira Hrvatska elektroprivreda.

Investicija vrijedna oko 240.000,00 kuna tamošnjim će građanima omogućiti sigurnu i bolju opskrbu električnom energijom, a postavljanje 30-ak lampi javne rasvjete približne vrijednosti 50.000,00 kuna zaokružiti će prvi investicijski val u Crkovcu.

Spomenuti radovi rezultat su dobre suradnje koju Grad Lepoglava ima s Hrvatskom elektroprivredom, a nakon što završi ova izgradnja, u planu je i rekonstrukcija niskonaponske mreže iz trafostanice Kamenica-izlaz prema Crkovcu čime će se zaokružiti investicijski val u Mjesnom odboru Kamenica. I ova je investicija vrijedna 240.000,00 kuna nakon koje slijede radovi u Mjesnom odboru Zlogonje.

Uz već odrađene investicije u 2015. godini i tekuće investicije u 2016. godini, Hrvatska elektroprivreda će na području grada Lepoglave realizirati radove ukupne vrijednosti 2,7 milijuna kuna.

Komentari