pogledajte program

U deset dana Špancirfesta, caffe bar Palacha pripremio je odličnu zabavu i brdo dobre energije

Objavljeno: 17.08.2022. 15:59

Zadnja izmjena: 17.08.2022. 16:14

Ljeto nam se bliži kraju, no zabavi tu nikako nije kraj! Sa dolaskom Špancirfesta i kraja kolovoza, grad je živnuo. A živnulo je i dvorište Županijske palače.

U deset dana Špancirfesta, caffe bar Palacha pripremio je odličnu zabavu i brdo dobre energije! Program je šaren i vjerujemo kako će svatko od vas pronaći nešto za sebe.

Vrhunska zabava započinje već u petak, 19. kolovoza uz grupu Šarmeri! Dečki sviraju hit do hita, a fešta je zagarantirana. Početak je u 21 h, a ulaz slobodan.

Subota, 20. kolovoza je pak rezervirana za magiju! Zabavite se uz magične trikove Luke Vidovića i Magic showa za cijelu obitelj! Ulaznice odlaze brzo stoga svoju rezervirajte na vrijeme, porukom u inbox Caffe bara Palacha. Početak je u 19 h.

Da ne sviraju Faringaši, 21. kolovoza bila bi obična nedjelja, ali mi vas pozivamo na feštu u dvorištu Županijske palače i puno veselih nota.

Ponedjeljak, 22. kolovoza dan je za Belanjak – turnir u beli. Ali ne bilo kakav turnir! U finalu okušajte svoju sreću uz glavne izazivače – glumce Ljubomira Kerekeša i Darka Janeša, poznatije kao Ferdu i Juru iz popularne serije “Susjedi”. Svoj par možete prijaviti u inbox caffe bara Palacha, a belu zaigrati već od 19 sati.

Žestoki rifovi i bend Collective Rage probudit će i najuspavanije uz dobar stari – rock& roll. Atmosferu će dodatno tokom večeri zagrijati i fireshow! Sve to i puno više, očekuje vas u Palachi u utorak, 23. kolovoza s početkom u 21 sat.

Ulaz je slobodan, a želja za odličnom zabavom itekako dobrodošla!

Cijeli program Špancirfesta u Palachi možete vidjeti ovdje:

19.8., petak - grupa ŠARMERI

20.8., subota - LUKA VIDOVIĆ - MAGIC SHOW za cijelu obitelj

21.8., nedjelja - grupa FARINGAŠI

22.8., ponedjeljak - BELANJAK - turnir u beli sa glavnim izazivačima Ferdom i Jurom

23.8., utorak - koncert COLLECTIVE RAGE + FIRESHOW

24.8., srijeda - grupa TAUBEKI

25.8., četvrtak - kviz PRESVETLO TROJSTVO vol 4 grand finale + DJ Mario Kovač

26.8., petak - stand up ALEKSANDAR LAZIĆ + glazbeni sastav TERCA

27.8., subota - koncert KIWI & JUAN

28.8., nedjelja - PARTY Kerekesh Teatra

Komentari