bogat program u šest dana

U filmskom duhu završilo osmo izdanje Jailhouse festivala

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.08.2017. 12:30

Zadnja izmjena: 17.08.2017. 12:35

Ovogodišnji Jailhouse Festival trajao je od 10. do 15. kolovoza. Šesti, zadnji dan Festivala, održana je brdska biciklijada, quiz night te kino pod zvijezdama. Podijeljene su i zahvalnice volonterima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi Festivala.

U popodnevnim satima održana je biciklijada u suradnji s udrugama BK Lepoglava i USR Sport za sve. Vozilo se poznatom rutom – Vilinskom špicom, a na Vodelju je za sve posjetitelje bila osigurana okrepa.

Najpopularnija edukativna aktivnost, quiz night, trajala je od 17 do 21 sat. Od 10 timova po četiri člana najuspješnija ekipa po broju točnih odgovora bila je ovog puta Dvonožni tronožac u sastavu: Nikola Štrlek, Ena Velagić, Dario Ivančić – Haso i Marko Godinić. Jailhouse festival završio je gledanjem kina pod zvijezdama. Posjetitelji su imali prilike uživati u sjajnom trileru Shanea Blacka, Dobri momci.

Podsjetimo, Festival je organizirala Nezavisna udruga mladih kojoj je u provedbi pomoglo oko 40 volontera. Glavni pokrovitelj Festivala bio je Grad Lepoglava, a partner TKIC uz podršku brojnih sponzora. Kroz šest dana održane su zabavne, ali i kulturne, sportske i edukativne aktivnosti. Nastupilo je 9 izvođača i održane su ukupno 23 aktivnosti. Organizatori zahvaljuju svima na dolasku te vas unaprijed pozivaju na iduće izdanje Jailhouse festivala.

Komentari