OPĆINA MALA SUBOTICA

U funkciji je nova internetska stranica Općine Mala Subotica

Objavljeno: 28.12.2021. 19:24

Zadnja izmjena: 29.12.2021. 08:55

 Novodizajnirana službena web stranica uz suvremen i pregledan dizajn prilagođen zaslonima svih uređaja omogućuje jednostavniju navigaciju, bolju organizaciju sadržaja te efikasnu tražilicu čime je svim posjetiteljima omogućen lakši pronalazak važnih informacija.

Povećana je sigurnost objavljenih datoteka kao i brzina samog web sjedišta, a stranica je prilagođena web tražilicama poput Googlea pa se njezini sadržaji lako mogu pronaći i tim putem.

Stranicu je dizajnirala i izradila ludbreška tvrtka Smart Tourist d.o.o. koja je razvila istoimenu platformu, a služi za spajanje svih postojećih digitalnih turističkih usluga u jedinstvenu Smart Tourist digitalnu uslugu. Platforma omogućuje administratorima da dinamički obrade i dodaju sadržaj koji se obrađen dinamički prikazuje na posebno izrađenim video/audio kioscima i objavljenim web stranicama. 

Web stranica je povezana s info-pultom smještenim na trgu ispred Doma kulture u Maloj Subotici te je sav sadržaj koji se objavi na web stranici općine, također vidljiv i na tom info-pultu kojemu može pristupiti svatko tko želi. 

 

Komentari