GRAD IVANEC

U građevinskoj zoni uz ivanečku obilaznicu gradi se autopraonica

Objavljeno: 04.02.2021. 19:18

Zadnja izmjena: 04.02.2021. 20:05

U građevinskoj zoni uz ivanečku obilaznicu, odmah nakon sliska s rotora u Preradovićevu ulicu, u tijeku je nova poduzetnička investicija.

Kako je prilikom potvrdio predstavnik investitora Ivica Srednoselec iz klenovničke tvrtke Aquavend, na površini od 1.722 m2 gradi se praonica automobila.

- Autopraonica će biti samoposlužnog tipa, sa četiri zatvorena „boksa“. Bit će sagrađena po novim standardima pa će tako raspolagati i podnim grijanjem koje će u zimskim mjesecima sprečavati smrzavanje, rekao je Srednoselec. Vrijednost investicije je oko 2 milijuna kuna, a realizira se iz vlastitih i kreditnih sredstava. Radove izvodi MIPCRO, dok će montažu postrojenja izvršiti poduzeće Adriatech iz Svete Nedelje.

- Za ovu lokaciju odlučili smo se iz više razloga. Prvenstveno zato jer se nalazi tik uz obilaznicu, zbog velike frekvencije ljudi koji cirkuliraju iz pravca Gospodarske zone (Ivančica, Drvodjelac, SMIV, Lidl i drugi) i okolice, ali i zbog najave dolaska velike samoposluge u naše susjedstvo. U prilog našim poslovnim planovima ide i činjenica da se cijelo ovo okolno područje ubrzano gradi i da će sadašnji i budući susjedi također biti potencijalni korisnici naših usluga, zaključio je Srednoselec.

Bude li sve teklo planiranim tempom, završetak svih radova i puštanje autopraonice u rad uslijedilo bi poslije Uskrsa. Okoliš objekta će se i hortikulturno urediti.

Komentari