iz gradske vijećnice

Budite dio punoljetne 18. Varaždinske biciklijade koja će se održati ove nedjelje - evo detalja

Objavljeno: 07.06.2018. 09:57

Zadnja izmjena: 21.06.2018. 12:51

Foto: Luka Šalamun

U Gradskoj vijećnici najavljena je 18. Varaždinska biciklijada u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Varaždina i u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata. Biciklijada će biti održana u nedjelju 10. lipnja, a pokrovitelj je Grad Varaždin. U nastavku vam donosimo detalje događaja. 

Biciklijadu je najavila zamjenica gradonačelnika, Sandra Malenica, predsjednik i glavni tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Alen Runac i Patrik Koščak, predsjednik UDVDR-a – Ogranak Varaždin, Krasnodar Kišur te predsjednik Udruga veterana 7.gardijske brigade "Puma", Robert Puja.

Start je u 10 sati na Kapucinskom trgu, gdje će se obavljati i registracija bicikala, a vozi se Vrazovom ulicom i Hallerovom alejom do Nove Vesi, a cilj je u Zelendvoru, gdje se nastavlja prigodno druženje. Sudionici će dobiti kapu, reflektirajuću oznaku, vodu i grah, a mlađi od 16 godina obavezno moraju imati kacigu. Cijelim putem, dugačkim 14 kilometara, osigurana je policijska i medicinska pratnja te tehnička podrška u slučaju kvara bicikla. 

Komentari