obavijest

U Ivancu i ove godine posebna regulacija prometa uoči blagdana Svih svetih

Objavljeno: 25.10.2022. 18:53

Zadnja izmjena: 25.10.2022. 18:53

I ove će godine o blagdanu Svih svetih na snazi biti posebna regulacija prometa prema gradskom groblju Ivanec i to u ulicama Žrtava hrvatskih domovinskih ratova, Augusta Cesarca i u odvojku Vukovićeve ulice, a sve u cilju nesmetane protočnosti prometa.

U ponedjeljak, 31. listopada, od 6 sati, promet Ulicom A.Cesarca od raskrižja s Ul. žrtava hrvatskih domovinskih ratova do završetka novog groblja odvijat će se jednosmjerno, u pravcu groblja.

U utorak, 1. studenog, na Sve svete, od 6 sati do 18 sati, promet će se odvijati jednosmjerno na potezu od raskrižja Ulice žrtava hr. dom. ratova i Ulice Stjepana Vukovića do raskrižja s Ulicom A. Mihanovića (promet će teći u smjeru Mihanovićeve ulice). Tog dana Ulica A. Cesarca zatvorit će se za promet od raskrižja s Ulicom žrtava hrvatskih domovinskih ratova do raskrižja s Ulicom Ivanuševec.

U Ulici Stjepana Vukovića bit će zabranjen promet od početka odvojka prema groblju. Građani koji stanuju u dijelovima na kojim je zabranjen promet moći će koristiti dionice za potrebe odlaska i dolaska do svojih kuća.​

Komentari