grad ivanec

U Ivancu održana Božićna potraga za blagom i izbor najružnijeg zimskog džempera

Objavljeno: 13.12.2021. 13:43

Zadnja izmjena: 13.12.2021. 13:43

Klub mladih Ivanec nizom je zabavnih sadržaja za velike i male ispunio protekli adventski vikend u Planinarskom gradu Ivancu.

U subotu u podnevnim satima Klub je priredio božićnu potragu za skrivenim blagom za najmlađe. Potrazi se odazvalo 50-ero djece, koja su sustavom pitalica brzo odgonetnula gdje se skriva blago. Za vještu potragu djeca su nagrađena poklon paketićima.

Kako navode iz Grada Ivanca, Klub mladih za uspješnu je potragu djecu nagradio s oko 300 slatkih paketa, a veselje je bilo toliko da Klub mladih razmišlja o tome da nakon Nove godine prirede još jednu sličnu potragu za najmlađe. U nešto zahtjevniju potragu za blagom uputilo se i desetak ekipa s 25 odraslih sudionika.

Nakon zabavnog odgonetavanja tajanstvenih uputa koje su vodile od lokaliteta na gradskoj špici i Muzeja planinarstva do „hvatanja“ člana KMI-a Ivana Golubića po parku, najuspješniji su nagrađeni večerom u Lipiju, pićem u objektu Gost&Ona, zimskim poklon paketima, poklon bonovima za kuhano vino, gin i slično.

Odlična atmosfera vladala je u subotu u večernjim satima uz Trash Night DJ-a Nesho i zabavu koja je potrajala do kasnijih sati. Dobrom raspoloženju pridonio je i Ugly Christmas Sweater Party – biranje najružnijeg zimskog džempera. Uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Karlo Roginek, druga je bila Silvija Šoštarić, a treća Emina Garibović iz Varaždina.

Komentari