svečano otvorenje

U Ivancu otvoren najnoviji SPAR supermarket, sedmi u našoj županiji

Objavljeno: 28.10.2021. 13:26

Zadnja izmjena: 28.10.2021. 13:26

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem prodajne mreže i zapošljavanjem novih djelatnika - u Ivancu je otvoren novi SPAR supermarket, sedma po redu poslovnica u Varaždinskoj županiji.

SPAR supermarket u Ivancu ukupne je površine od gotovo 1.200 m2 sa 120 parkirnih mjesta. Zaposleno je novih 32 djelatnika, čime je broj zaposlenika SPAR Hrvatska na području Varaždinske županije sada veći od 170. Nepuna četiri mjeseca nakon polaganja kamena temeljca u srpnju, najmoderniji SPAR supermarket u Ivancu svečano su otvorili gradonačelnik Milorad Batinić, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl, regionalna voditeljica Margita Kovačić te voditeljica trgovine Andreja Labaš. Tim je povodom Fenzl uručio i donaciju opreme DVD-u Ivanec u iznosu od 20.000 kuna, što će im olakšati rad u uvjetima gašenja najvećih požara.

U ponudi novog SPAR-a u Ivancu nalazi se preko 10.000 proizvoda. Posebnost ovog najmodernijeg SPAR-a je odjel mesnice i ribarnice sa svježom ribom, toploteka sa širokim izborom gotovih jela te samoposlužna pekara s velikim izborom pekarskih proizvoda, a za jednostavniju i bržu kupnju potrebnih namirnica i proizvoda tu su i samoposlužne blagajne.

Domaći proizvodi

Dobra poslovna praksa SPAR Hrvatska se nastavlja i u Ivancu jer su u ponudu također uključeni proizvodi lokalnih proizvođača. SPAR Hrvatska proizvode ovog kraja prepoznao je i prije dolaska u Ivanec, kada je upravo proizvođača Euro-milk odabrao kao dobavljača vlastite marke S-Budget. Njihov jogurt pije se diljem Lijepe naše zahvaljujući ponudi u ukupno 125 trgovina jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Novi SPAR supermarket u Ivancu otvoren je na adresi Ivana Gorana Kovačića 51.

Komentari