U Ivancu u tijeku javna rasprava o prijedlozima gradskih prostornih planova

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.05.2014. 10:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Svoger/Ilustracija

Svi građani, udruge kao i nadležna tijela i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i osobe određene posebnim propisima pozvane su da se uključe u javnu raspravu o prijedlozima ciljanih izmjena i dopuna gradskih prostornih planova i to – Prostornog plana uređenja grada Ivanca, Urbanističkog plana uređenja Ivanca te Detaljnog plana uređenja površine sportsko-rekreacijske namjene Jezera u Ivancu.

Javna rasprava trajat će od 28. travnja do 9. svibnja, a svi zainteresirani uvid u prijedloge planova u tom vremenu mogu izvršiti u Gradskoj vijećnici radnim danom od 8 do 14 sati.

Javna izlaganja svih planova održat će se u utorak, 6. svibnja. U 10 sati bit će izlaganje na kojemu će se obrazložiti rješenja, smjernice i mjere iz prijedloga Plana ciljanih izmjena Detaljnog plana uređenja Jezera, u 10:30 sati na isti će se način izložiti mjere vezane uz izmjene i dopune Urbanističkog plana, dok će u 11 sati uslijediti izlaganje smjernica i mjera koje se odnose na izmjene i dopune Prostornog plana uređenja grada Ivanca.

Građani i ostali sudionici mogu svoja očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe davati cijelo vrijeme trajanja javne rasprave, sve do 9. svibnja.

Također, u tom roku moći će izvršiti uvid u prijedloge planova te svoje primjedbe upisati u knjigu ili ih uputiti usmeno, za vrijeme javnog izlaganja.

Podnose li svoje prijedloge pismeno, važno je da ih dostave u propisanom roku, da su čitko napisani, s imenom i adresom podnositelja, jer bez toga se neće uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Izvor: ivanec.hr

Komentari