U Ivancu završena akcija “Cvijet za ljepši grad 2013.”

Turistička zajednica Grada Ivanca na svečanoj je završnici ekološko-turističke akcije Cvijet za ljepši grad dodijelila nagrade i priznanja za najuređenije okućnice, balkone, klijeti i ustanove.

 

Objavljeno: 09.12.2013. 09:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

 

 

U kategoriji okućnica priznanja i novčane nagrade od 1000, 700 i 500 kuna osvojile su Danijela SambolecRozalija Pahić i Silvija Rogina.

 

Vlasnice najljepših balkona su Barica HabunekMarija Buhinjak iKsenija Šoštarić, a najuređeniji okoliš kuće za odmor imaju Gordana iGoran Habek. Drugi je Stjepan Mastin,  treći Andrija Basarić, dok je najuređenijom ulicom proglašena Ulica Ivana Gorana Kovačića.  Na drugom je mjestu Kumičićeva ulica.

 

U kategoriji gospodarskih subjekata najuređeniji okoliš ima Hotel Orion, drugi je Mipcro d.o.o., a treće je Poljoprivredno poduzeće Ivanec.Caritasov dom Sv. Ivana KrstiteljaDječji vrtić Ivančice i Odgojni dom Pahinsko za najljepše uređen okoliš nagrađeni su u kategoriji ustanova.

 

U novoj kategoriji, za najbolju fotografiju ivanečkih dvorišta iz objektiva fotoamatera, novčanu nagradu i priznanje osvojio je Zoran Stanko

 

U ime domaćina okupljenima se obratio Boris Jagetić Daraboš iz Turističke zajednice, a čestitke nagrađenima uputili su i dogradonačelnikČedomir Bračko i predsjednik Gradskog vijeća Edo Rajh. Akciju su podržali Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i brojni sponzori.

 

Komentari