NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

U javnost izašlo još jedno ime nogometaša koje bi trebalo biti pojačanje u NK Varaždin

Objavljeno: 31.12.2019. 10:45

Zadnja izmjena: 31.12.2019. 11:13

U NK Varaždin već se bliži datum okupljanja prve momčadi, uoči priprema za nastavka sezone u Hrvatski telekom Prve lige.

Najzanimljivije pitanje, na koje varaždinski ljubitelji nogometa traže odgovor je tko će od pojačanja doći u klub i pomoći da Varaždin ostane u društvu najboljih. 

Predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek potvrdio je kako se intenzivno radi na dovođenju pojačanja, uz sve porebleme koje nosi kratki zimski prijelazni rok. Nije želio izlaziti u javnost s imenima, ali je potvrdio zainteresiranost Varaždina za jednog igrača Lokomotive te je potvrdio i kako se pregovara o dovođenju Komnena Andrića, napadača Dinama. Za njega je zainteresiran i Inter, s kojim se Varaždin izravno natječe u borbi za ostanak u HT Prvoj ligi.

Ovih je dana u sportskim medijima izašla i informacija da je Varaždin zainteresiran i za  lijevog beka iz HNK Gorica, Matiju Špičića. Naravno, Varaždin nije jedini klub koji je zainteresiran za usluge ovog iskusnog igrača. Kako će se rasplesti pregovori saznat ćemo uskoro.

- Krajem tjedna, neposredno prije početka priprema 2. i 3. siječnja, trebali bi znati više, rekao je Stjepan Cvek, predsjednik NK Varaždin . - S obzirom da pripreme počinju 4. siječnja teško da će pojačanja već biti tu. Kratko je vrijeme u kojem se sve treba obaviti, objasnio je Cvek.

Komentari