predblagdanska atmosfera

U jučerašnjem bogatom programu Malog adventa, Novomarofčani su svečano zapalili i drugu adventsku svijeću

Objavljeno: 04.12.2016. 15:26

Foto: Grad Novi Marof

Jučer je na prostoru ispred Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu, a kao dio bogate ponude programa Malog adventa u Marofu, zapaljena i druga adventska svijeća.

Događaj je popratio svečani program, te su tako, uz blagoslov i pjesme KUD-a Marof, uz brojne okupljene građane, paljenje druge adventske svijeće upotpunili i gosti KUD-a iz Čepina.

U sklopu programa, a u organizaciji Turističke zajednice Grada Novog Marofa, Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof, Caffe bara INN i Srednje škola Novi Marof održan je Božićni sajam te izložba učeničkih radova za prigodne božićne poklone koja je bila natjecateljskog karaktera.

Tema izložbe bili su božićni ukrasi od ekoloških prihvatljivih materijala, a prvo mjesto je osvojila učenička zadruga "Muza" Srednje škole s pravom javnosti Maruševec, druga je bila učenička zadruga "Pahinsko" Centra za odgoj i obrazovanje Pahinsko iz Ivanca, dok je treće mjesto osvojila učenička zadruga "Domček" Učeničkog doma Varaždin.

Za kraj subotnjeg bogatog programa Malog Adventa u Marofu KUD-a Marof održao je svoj veliki godišnji koncert u dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Komentari