13. izdanje malonogometnog turnira

U Kamenici pored Lepoglave održan je 13. Memorijalni turnir sjećanja na poginule hrvatske branitelje

Objavljeno: 26.08.2018. 16:00

Zadnja izmjena: 26.08.2018. 16:38

Procesijom od Župnog dvora do spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Kamenici je u petak započeo 13. memorijal sjećanja na Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića.

Na spomen obilježju kod Vatrogasnog doma u Kamenici polaganjem vijenca, paljenjem svijeća i molitvom, odana je počast trojici poginulih hrvatskih branitelja u obrani Vukovara iz kameničke župe, Tomi Jamboru, Stjepanu Vusiću i Josipu Kapustiću, te svim poginulim hrvatskim braniteljima.

Memorijal se nastavio u Jerovcu, svečanim otvaranjem 13. izdanja malonogometnog turnira, a svečanost otvaranja u ime organizatora vodio je Dražen Krtanjek.

Skupu su se obratili i Darko Blaži, zamjenik načelnika PU varaždinske, potom dožupan Varaždinske županije Tomislav Paljak, pa izaslanik ministra hrvatskih branitelja, general Goran Mihalić, gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, te gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, koji je turnir proglasio otvorenim.

Svečanosti otvaranja turnira nazočili su i saborski zastupnik Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, hrvatski branitelji, sportaši i mnogi građani, sveukupno u nikada većem broju do sada.

Pobjednik turnira je MNK Drvodjelac Ivanec, drugo mjesto osvojio je MNK Vrbno, treće DŠR Žarovnica, a četvrto DŠR Lančić Knapić, a najbolji strijelac je Krunoslav Pečevski iz pobjedničke momčadi Drvodjelac, dok je najbolji golman bio Dario Jurić iz MNK Vrbno.

Komentari