Nezavisna udruga mladih

U Lepoglavi kreće liga koja će se sastojati od 10 kvizova s isto toliko različitih tema

Objavljeno: 20.10.2018. 15:44

Zadnja izmjena: 20.10.2018. 15:47

Foto: Arhiva

Ove je godine Nezavisna udruga mladih održala nekoliko tematskih kvizova te već tradicionalni kviz općeg znanja na Jailhouse festivalu. Kvizovi su se pokazali kao izrazito posjećene aktivnosti natjecateljskog, ali opet prijateljskog duha uz pregršt pokazanog znanja, ali i veliku dozu zabave.

Iz Nezavisne udruge mladih poručuju kako na tome ne misle stati te neće sjediti prekriženih ruku već će, u suradnji s Caffe barom Chipka iz Lepoglave, podići natjecanje za kvizomanijake na novu razinu.

Tako u Lepoglavi uskoro kreće liga koja će se sastojati od 10 kvizova s isto toliko različitih tema! Ako vas zanima što je potrebno napraviti kako biste se natjecali, formula je jednostavna. Skupite sada već standardnu ekipu od najviše 4 člana, a za ligu je moguće prijaviti i 3 zamjene (ukoliko ih trebate ili želite) kako ne biste propustili nijedan od 10 kvizova koji vas očekuju.

Osim što ćete se sada natjecati iz tjedna u tjedan, mjeseca u mjesec, Caffe bar Chipka je za one najuspješnije pripremila nagrade, a glavna nagrada je ljetovanje na Šolti 2019. godine i to u trajanju od 7 dana.

Ako se želite prijaviti, javite se organizatorima na jedan od niže navedenih kontakata: Facebook - https://www.facebook.com/num.lepoglava/ ili mobitel 097 6239 589, te E-mail – [email protected]

Komentari