U domeni turističke djelatnosti

U Lepoglavi održana radionica o novim trendovima u turizmu i ponašanju potrošača

Objavljeno: 02.10.2018. 18:41

Zadnja izmjena: 02.10.2018. 18:44

U Lepoglavi je u organizaciji Turističke zajednice Grada Lepoglave te uz potporu Hrvatske turističke zajednice i u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija održana radionica na kojoj su predstavljeni trendovi u turizmu i ponašanje potrošača.

- Radionica je organizirana kako bi njeni sudionici, a riječ je o osobama koje su radom vezane za poslove iz domene turističke djelatnosti, usvojili vještine i znanja o tome kako osmisliti boravak turista u destinaciji sukladno novim trendovima u turizmu. Osim toga, radionica će poslužiti da se njeni sudionici međusobno povežu što je ključno za stvaranje kvalitetne turističke ponude neke destinacije – istaknula je direktorica ureda Turističke zajednice Grada Lepoglave, Ljubica Dubovečak.

O ponašanju turista i novim trendovima u turizmu koji se odnose na ekonomiju doživljaja, personalizaciju i održiv razvoj, sudionicima radionice govorila je Romana Lekić.

Na radionici je sudjelovao i gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić koji je ujedno i predsjednik Turističke zajednice Grada Lepoglave.

Komentari