prigodna priredba

Foto - U Ljubešćici je obilježen Međunarodni dan starijih osoba

Objavljeno: 15.10.2021. 18:56

Zadnja izmjena: 15.10.2021. 18:56

Priredbom „Mlađi za starije“, već četvrtu godinu zaredom, u Ljubešćici je obilježen Međunarodni dan starijih osoba.

Prigodan program izveden je u školskoj sportskoj dvorani, a organizirali su ga, zajedničkim snagama, Udruga umirovljenika i starijih osoba Ljubešćica, Dječji vrtić „LEPTIRIĆ“ Ljubešćica, KUD Ljuba voda te Osnovna škola Ljubešćica.

Program je održan uz potporu Općine Ljubešćica, a glavna koordinatorica bila je učiteljica Sanja Horžić. Program je bio vrlo raznolik, a nastupali su brojni Ljubešćani, od onih najmlađih iz vrtića pa do najstarijih umirovljenika. Ravnatelj Škole Ivica Rojc čestitao je umirovljenicima njihov Dan te im poželio još puno zdravlja i životnog elana u godinama koje slijede.

Povodom njihovog dana umirovljenike je pozdravila u ime Općine Ljubešćica Maja Bahunek koja je naglasila da će Općina uvijek brinuti o njihovim interesima, kao i podržavati sve projekte kroz koje osobe treće životne dobi mogu poboljšati kvalitetu vlastitog života te se aktivno uključiti u život zajednice.

Priredba "Mlađi za starije" bila je dobar podsjetnik na važnost starijih osoba u izgradnji suvremenog društva, zato je uvažavanje i razumijevanje starijih osoba temelj svakog budućeg razvoja.

Komentari