Ne propustite

U Ludbregu danas predstavljanje knjige 'Most preko želja'

Objavljeno: 30.11.2023. 11:44

Zadnja izmjena: 30.11.2023. 11:44

'Most preko želja' naziv je nove knjige autorice Zdenke Čavić. Knjiga će u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Mladen Kerstner u Ludbregu biti predstavljena danas u 18 sati u vijećnici Centra za kulturu i informiranje.

Zdenka Čavić ovogodišnja je dobitnica nagrade Zvonimir Golob za najljepšu neobjavljenu ljubavnu formu, a u knjizi Most preko želja predstavlja se kroz zahtjevnu formu eseja.

– Nadam se jednoj lijepoj promociji. Svaku knjigu sam do sad promovirala u gradu svog djetinjstva – Ludbregu. Puno lijepih uspomena veže me uz Ludbreg i uvijek mu se vraćam, to nije floskula već činjenica. Očekujem promociju protkanu emocijama o kojima govori i sama knjiga. Moderatorica programa bit će moja draga prijateljica Edita Kutnjak-Zlatar koja je ugodnog glasa, dobar poznavatelj mog pisanja, načitana osoba. U glazbenom dijelu nastupa Tena Benjak koja će za ovu prigodu stići iz Pule gdje studira. Ludbrežani su već ranije primijetili njezinu strast prema muziciranju i poseban talent. Sve su to razlozi za dolazak i pozivam stoga sve da dođu i da zajedno uživamo u jednom lijepom događaju – rekla je autorica.

Komentari