grad ludbreg

U ludbreškom Selniku se obilježava Antunovo, evo cijelog programa

Objavljeno: 13.06.2024. 08:29

Zadnja izmjena: 13.06.2024. 08:29

Već tradicionalno, sredinom lipnja, u Selniku je svečano. Naime, Selničani povodom Antunova svog mjesnog proštenja, organiziraju vjerske i svjetovne programe. 

Tako će se danas, na samo Antunovo u crkvi svetog Antuna, održati sveta misa u 19 sati. U subotu je pak misa u 10 sati, a prije mise bit će polaganje vijenca za sve preminule mještane na mjesnom groblju u Selniku.

Što se svjetovnog programa tiče na igralištu NK Plitvica će se u subotu, 15. lipnja, održati bogat sportski program.  Od 11 sati igrat će se utakmice turnira 2010., 2011. i 2012. godišta na kojem će sudjelovati NC Martijanec – Jalžabet, NC Sveti Đurđ, NC Ludbreg i Nogometna škola Podravina.

– U 16 sati igrat će i veterani. NK Podravac Sesvete odmjerit će snage protiv NK Osvit Đelekovec. Nakon toga ćemo svi zajedno u dom gdje će se od 18 sati na velikom platnu pratiti prvi nastup hrvatske reprezentacije na Euru. Po završetku utakmice kreće zabava uz bend Pozitiva te bogatu ugostiteljsku ponudu. – najavio je predsjednik MO Selnik, Krešimir Horvat i pozvao sve zainteresirane da im se pridruže.

Komentari