općina maruševec

U Maruševcu posebna regulacija prometa uoči blagdana Svih svetih

Objavljeno: 30.10.2021. 08:53

Zadnja izmjena: 30.10.2021. 08:53

Povodom obilježavanja Svih svetih, ovog se vikenda te u ponedjeljak očekuje veći broj vozila u blizini groblja Maruševec, stoga će biti uspostavljena privremena regulacija prometa u toj zoni.

Općina Maruševec i Uprava groblja u Maruševcu - Komunalno poduzeće Markom d.o.o., pozivaju vozače na poštivanje prometnih propisa. To se prije svega odnosi na brzinu kretanja za koju molimo vozače da prilagode stanju i uvjetima na cesti, te da kod parkiranja vozila pravilno koriste parkirališna mjesta na parkiralištu kod groblja i uz prometnice, da bi na taj način omogućili nesmetan prolaz pješacima.

Od petka, 29. listopada od 14 sati pa do 20 sati u ponedjeljak, 1. studenoga ove godine, temeljem Rješenja Policijske uprave Varaždinske uspostavlja se privremena regulacija prometa na lokalnoj, kao i na nerazvrstanim cestama u zoni groblja u Maruševcu, koje će i ove godine nadgledati službenici Policijske postaje Ivanec.

U tom će se vremenu dio ceste od raskrižja u Biljevcu iz pravca Čalinca i Kapelca do groblja odrediti za jednosmjerni promet u smjeru groblja, dok će se za odlazak s groblja koristiti cesta prema Maruševcu koja će također bit određena za jednosmjerni promet. Prilazna cesta iz smjera Bikovca prema groblju zadržava prometovanje u oba smjera, s time da se za odlazak s groblja u pravcu Maruševca preporučuje cesta koja je određena kao jednosmjerna.

Također, Općina Maruševec i Komunalno poduzeće MARKOM d.o.o. pozivaju sve vozače da poštuju prometne znakove koji će biti postavljeni od strane djelatnika komunalnog poduzeća radi privremene regulacije prometa u zoni groblja Maruševec, kao i da koriste parkirališta, vodeći računa da se nesmetano može ući i izaći s parkirališta.

Komentari