evo detalja

U mirovini ste i želite se zaposliti? Evo gdje možete dobiti sve potrebne informacije

Objavljeno: 08.03.2023. 09:48

Zadnja izmjena: 08.03.2023. 09:48

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područnim uredom Varaždin, u srijedu 15. ožujka, organizira informativno predavanje namijenjeno umirovljenicima s ciljem predstavljanja mogućnosti zapošljavanja.

Predavanje će se održati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, na adresi Vladimira Nazora 6/II (zgrada Mirovinskog i Zdravstvenog), s početkom u 11 sati. Na spomenutom predavanju predstavnici HZZ-a će okupljenima predstaviti mogućnosti zapošljavanja kroz djelatnosti u kojima se traži najveći broj radnika, kao i dosadašnje oglašavanje slobodnih radnih mjesta na kojima je bilo poželjno zapošljavanje umirovljenika, opće informacije o uvjetima rada te izvore informacija o slobodnim radnim mjestima.

Također, predstavnici Zavoda će pojasniti pod kojim je uvjetima moguće zapošljavanje umirovljenika, ovisno o vrsti mirovine. Naime, u posljednjim izmjenama Zakona o radu ima novina koje umirovljenicima, koji to mogu i žele, omogućuje da se zaposle i radno angažiraju, uz svoju mirovinu. Na predavanje se možete javiti  na tel. 645 - 435 ili 042/645 - 484 (042), kao i na e-mail adresu: [email protected].

Komentari