velika ulaganja

Foto - Župan obišao radove na izgradnji kružnog toka u Općini Mali Bukovec

Objavljeno: 16.11.2023. 09:47

Zadnja izmjena: 16.11.2023. 10:29

Kraju se privode radovi na izgradnji kružnog toka u naselju Sveti Petar u Općini Mali Bukovec. Riječ je o investiciji vijednoj gotovo 300.000 eura, a sufinancirali su ih Županijska uprava za ceste i Ministarstvo unutarnjih poslova. 

Župan Stričak naglasio je kako u Varaždinskoj županiji nije bilo više investicija i projekata ŽUC-a i Hrvatskih cesta kao ove godine, a sve s ciljem što bolje protočnosti prometa i povećanja sigurnosti za sve sudionike.

- Žitelji Varaždinske županije u ovoj godini zaista su svjedočili i svjedoče nizu investicija vezanih uz modernizaciju prometnica i sanaciju klizišta. Iz dana u dan mijenja se prometna vizura naše županije, a ova investicija u Svetom Petru jedna je od većih na ludbreškom području. Novi kružni tok i sanacija kolnika osim što će podići razinu sigurnosti  u prometu, samom mjestu dat će i jedan novi  ljepši izgled – rekao je župan.

Radove su uz župana, obišli i načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković i ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački. Načelnik Općine Marković izrazio je veliko zadovoljstvo realizacijom projekta u Svetom Petru. Ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački  nabrojao je realizirane projekte na ludbreškom području.

Komentari