NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

U najavi gostovanja na Poljudu Perković oprezan: "Hajduk koristi i najmanju pogrešku!"

Objavljeno: 04.10.2019. 09:12

Zadnja izmjena: 04.10.2019. 09:21

Dan ranije, nego je planirano Varaždinci igraju protiv Hajduka u Splitu. Naime, utakmica 11. kola Hrvatski telekom Prve lige, između Hajduka i Varaždina igra se sutra od 15,00 sati kako bi se sačuvao travnjak za utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije.

Varaždinci danas putuju za Split, a već se zna da na poljudski travnjak neće istrčati Đurasek zbog odrade crvenog kartona i Bajandooha zbog ozljeda, te naravo Turčina koji se oporavlja od operacije.

Trener Varaždinaca Borimir Perković podsjetio je na prošlu utakmicu s Hajdukom u kojoj su Splićani u Varaždinu slavili s 3.0.  

- Hajduk koristi i najmanju pogrešku i toga moramo biti svjesni. Ako želimo nešto uzeti u Splitu moramo biti puno koncentriraniji nego u prošlom susretu u Varaždinu protiv Rijeke. Morat ćemo dati i svoj maksimum u smislu trke, htijenja i želje, a ako to bude zadovoljeno imamo se pravo nadati da na Poljudu možemo nešto napraviti. To je želja i dat ćemo sve od sebe da to tako i bude - rekao je Perković.

Nakon ovog susreta 11. kola na rasporedu je dvotjedna pauza, zbog nastupa reprezentacije, te se zatim prvenstvo nastavlja vrlo važnim susretom dviju ekipa s dna prvenstvene ljestvice - Varaždina i Istre 1961.

 

Komentari