humanitarna akcija

U nedjelju, 9. travnja dođite na predstavu 'Krtice' i pomognite napuštenim macama

Objavljeno: 26.03.2017. 19:17

Zadnja izmjena: 26.03.2017. 19:17

Foto: Udruga 'Sklonište dobrote'

Volonterke udruge 'Sklonište dobrote' su jučer na svom štandu sve zainteresirane informirale o radu Udruge, projektu USV (Uhvati- Sterilziraj-Vrati), a posjetitelji su ujedno mogli i donacijom podržati rad Udruge, te ujedno kupiti ulaznice za predstavu 'Krtice'.

Radi se o dobro poznatoj komediji Kerekesh Tetra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Komedija je nagrađivana i itekako vrijedna gledanja, a udruga vas poziva da svakako rezervirate svoje mjesto, dobro se nasmijete a ujedno na taj način i pomognete udruzi Sklonište dobrote.

Udruga trenutno brine o stotinjak mačaka, smještenih u privremenim domovima. Do sada je spašeno preko 600 mačaka, a oko 400 ih je udomljeno. Dosta mačaka koje su trenutno na skrbi teško su bolesne te je pomoć itekako potrebna.

Sav prihod od prodaje ulaznica, Kerekesh Teatar odlučio je donirati za zbrinjavanje napuštenih mačaka. Stoga udruga poziva sve koji danas nisu kupili svoje karte da se jave na dolje navedene kontakte te dođu u nedjelju, 9. travnja, u 20 sati na adresu Ul. Juraja Habdelića 6, Varaždin u Park Boutique Hotel i pogledaju komediju 'Krtice'. Cijena ulaznice je 40 kuna.
Kontakt za prodaju ulaznica:

  • u Varaždinu: Petra 098 555 573
  • u Čakovcu: Tijana 098 1809 442

Komentari