Odmjerili snage u starim sportovima

U nedjelju održani tradicionalni, 9. Stažnjevečki susreti u Stažnjevcu u čak 18 disciplina - evo najboljih

Objavljeno: 23.08.2016. 15:45

Zadnja izmjena: 23.08.2016. 15:46

U organizaciji Udruge za šport i rekreaciju Stažnjevec, u nedjelju, 21. kolovoza, održani su već tradicionalni, 9. Stažnjevečki susreti u Stažnjevcu na travnatom terenu igrališta Vinski potok.

Natjecatelji su odmjerili snage u starim sportovima seoskih igara uz mnoštvo akraktivnih disciplina. Međusobno su se natjecali mještani Stažnjevca podijeljeni u tri ekipe pod nazivima „Centar“, „Na malenom brijegu“ i „Otok ljubavi“, a nastupala je i „Stažnjevečka dijaspora“, kao i gosti iz Slavonije, DŠR „Gornji Bogićevci“.

Natjecanje se provodilo u čak 18 disciplina. U ukupno poretku 5. mjesto zazuela je ekipa DŠR „Gornji Bogićevci“, koja je dobila i pehar za počasno sudelovanje, 4. mjesto pripalo je ekipi „Na malenom brijegu“ s 395 bodova, treće mjesto osvojila je ekipa 2Otok ljubavi“ s 398 bodova, drugo mjesto ekipa „Dijaspore2 s 405 bodova, a pobjednik susreta jest ekipa „Centra“ s 421 bodom.

Pehare za ukupni poredak podijelio je župan Varaždinske županije Predrag Štromar, a drveni prijelazni pehar ekipi Centra uručio je gradonačelnik Grada Ivanca Milorad Batinić. Sve prisutne pozdravio je i načenik Općine Gornji Bogićevci Pavo Klarić.

Za dobar domaći glazbeni štimung tokom cijelog dana brinula se grupa Zagorski Veseljaki.

Komentari