U nedjelju povijesna prva utakmica novog NK Varteksa

Objavljeno: 16.07.2011. 16:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Andrej Švoger / CROPIX

Nogometaši novoosnovanog NK Varteksa odigrat će svoju pripremnu utakmicu u sklopu priprema za povijesnu prvu sezonu u nedjelju u Novom selu na Dravi u susjednom Međimurju protiv međimurskog županijskog ligaša Jedinstva. Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 18 sati.

Pripreme novoosnovanog NK Varteksa, koji će se od ove sezone uključiti u 2. Županijsku nogometnu ligu Varaždinske županiju, polako dolaze do vrhunca.

S trenerom Denisom Vidačekom trenutno radi 16 nogometaša, no do kraja prvog dijela prijelaznog roka, do kraja srpnja, u kadru se očekuje još nekoliko igračkih imena koja bi trebala zaoštriti konkurenciju.

Vidaček nam je rekao da su u dosadašnjem dijelu priprema njegovi nogometaši radili najviše na fizičkoj spremi, a utakmica protiv NK Jedinstva u Novom selu na Dravi trebala bi poslužiti kao uvid u trenutnu fizičku spremu i nogometašku vrijednost potpisanih igrača.

- Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom priprema. Igrači angažirano i predano rade na treninzima i ispunjavaju sve moje zadatke i to me jako veseli. Na utakmici s Jedinstvom vidjet ćemo koja je naša vrijednost u odnosu na iskusnijeg protivnika. Navijači od nas netrebaju očekivati visoku razinu uigranosti i lepršavu igru jer smo mi ipak novi klub i imamo igrače koji nikad nisu igrali zajedno, ali trebale bi se vidjeti indvidualne vrijednosti pojedinih igrača - ističe Vidaček.

Vidačekova jedina zamjerka vezana uz tijek priprema je stanje terena u Jalkovcu koji je u jako lošem stanju. Iz Uprave kluba poručili su da rade sve što je u njihovoj moći da momčadi osiguraju sve uvjete za rad ali su naglasili da je teren u nadležnosti Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Utakmica s NK Jedinstvom igra se na igralištu u Novom selu na Dravi u nedjelju s početkom u 18 sati, a očekuje se da će povijesnu, prvu utakmicu novoosnovanog NK Varteksa pratiti veći broj navijača i članova tog kluba.

Sljedeću utakmicu "novi krojači" igraju već u srijedu s početkom u 19 sati protiv NK Dubravke u Turčinu.

Komentari