sigurna vožnja

U novogodišnjoj noći ne morate brinuti za prijevoz, jer vas vozi Cammeo

Objavljeno: 31.12.2016. 11:40

Foto: Arhiva

Varaždinci i njihovi gosti će dočekati 2017. godinu u brojnim popularnim klubovima i restoranima koji su i ove godine pripremili bogati zabavni sadržaj kako bi ispraćaj protekle 2016. i doček nove, 2017. godine prošao u nezaboravnom ritmu.

Svi oni koji su po pitanju provoda u najluđoj noći u godini još uvijek neodlučni, moći će je provesti  na Kapucinskom trgu, gdje će biti organiziran doček na otvorenom. Rasplesani početak 2017. godine u baroknom gradu omogućit će nastup popularne grupe Vatra, a nakon dočeka, uslijedit će i tradicionalna, 39. novogodišnja utrka.

Bez obzira na to koji vid zabave prigodom dočeka nove godine Varaždinci i njihovi gosti odaberu, ne trebaju brinuti za prijevoz do željenog odredišta ili povratak doma. Kao i tijekom svih 365 dana u godini, za sigurnu i pouzdanu vožnju pobrinut će se Cammeo.

Tijekom novogodišnje noći, sva Cammeova vozila bit će na raspolaganju korisnicima pa iz Cammea podsjećaju sve koji to već nisu učinili, da zapišu broj 1212, odnosno, da preuzmu besplatnu mobilnu aplikaciju pomoću koje će svoju vožnju moći naručiti potpuno besplatno.

Korisnici Cammeovih usluga se ne moraju brinuti ni zbog visokih troškova prijevoza jer će cijena  vožnje Cammeom  i u novogodišnjoj noći bit istovjetna onoj koja vrijedi tijekom godine.  Osim što će to biti najsigurniji način prijevoza, za njega će biti potrebno izdvojiti najmanje novca jer je upravo cijena vožnje Taxi Cammeom najpovoljnija na svim relacijama.

Uzmemo li u obzir da putnici međusobno mogu ravnomjerno podijeliti trošak vožnje, cijena ove usluge može biti još i manja zbog čega će i novčanici biti puniji, a početak nove godine sretniji. 

Komentari