NOVI MAROF

U Novom Marofu izdano i slikovito pojašnjenje vezano uz Propusnice

Objavljeno: 25.03.2020. 19:38

Zadnja izmjena: 25.03.2020. 19:45

Stožer civilne  zaštite Grada Novog Marofa počeo je u utorak, 24. ožujka 2020. godine s izdavanjem propusnica za građane.

Stožer odobrava propusnice za napuštanje mjesta prebivališta isključivo osobama koje: skrbe o starijim osobama, skrbe o malodobnoj djeci, te iznimno, propusnice se odobravaju osobama koje vode neophodnu brigu o životinjama. Odobrene propusnice se šalju elektroničkim putem, odnosno e-mailom ili na mobitele. Za kretanje unutar područja Grada Novog Marofa nije potrebna Propusnica. Tim povom je kreirano i grafičko rješenje na kojem je slikovito prikazano na koje područje se odnose spomenute Propusnice.

- Još jednom slikovito pojašnjavam. Za sva kretanja unutar teritorija Grada Novog Marofa ne trebate propusnicu, ali Vas molim za odgovorno ponašanje da to kretanje svedete na minimum i samo za ono najnužnije! Pokušajte u trgovinu otići s popisom namirnica za nekoliko dana. Pustite sad dnevne akcije. Znam da je teško, ali zdravlje i život nemaju cijenu, poručuje Siniša Jenkač, gradonačelnik novog Marofa.

 

Komentari