SVEČANO OTVORENJE

U Novom Marofu otvoren 100. SPAR supermarket u Hrvatskoj

Objavljeno: 21.07.2021. 12:41

Zadnja izmjena: 21.07.2021. 12:41

U roku od samo 3,5 mjeseca uz kružni tok, na ulazu u grad Novi Marof s varaždinske magistrale, niknuo je najnoviji SPAR supermarket s 91 parkirnim mjestom.

Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Siniša Jenkač, koji je s Helmutom Fenzlom, predsjednikom Uprave SPAR Hrvatska, rezanjem vrpce i formalno pustio u rad 100. SPAR supermarket. Nastavlja se tradicija dobre suradnje trgovine s lokalnim proizvođačima pa će tako lokalni proizvođač Martinjak biti zadužen za opskrbu svježim crvenim mesom, dok su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama dućana dobili i vinarija Šafran, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robne marke S-Buget te ZMH Horvat s ponudom smrznutog povrća i ribe. 

Novi supermarket je otvorio 24 radnih mjesta, a Vatrogasnoj zajednici grada Novog Marofa donirao je vatrogasne kacige. Posebno povodom otvorenja, SPAR je za kupce organizirao i prigodne akcije i pogodnosti pa je tako prvih 200 kupaca u novootvorenom supermarketu moglo kupiti kruh za svega jednu kunu. Radno vrijeme SPAR supermarketa u Novom Marofu je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 14 sati.

Komentari