Doček Nove godine u PODNE u Novom Marofu doživjet će svoje 5. izdanje. Nakon dobrih iskustava prošlih godina, Turistička zajednica Grada Novog Marofa, Pučko otvoreno učilište i Udruga Pinta za  Novomarofčane i njihove goste  nastavljaju sa ovom  uspješnom manifestacijom. 

Kod KC Ivan Rabuzin - na vanjskoj pozornici od 10.00 sati zabavljat će vas grupa Joy, udruga Pinta pobrinut će se za kuhano vino, Motomrazovi će razveseliti najmlađe sa slatkišima, a točno u 12.00 sati baloni sa novogodišnjim željama poletjet će put neba. 
Prisutni će moći osvojiti i pokoju nagradu u bogatoj tomboli i tako Novu godinu započeti pozitivno, nešto ranije - već u podne! Voditelj programa je Kristijan Petrović - Kiki. 

NOVOST Zimski Šic na bic

Ovogodišnja velika novost je i Zimski ŠIC NA BIC - u organizaciji Udruge Mladi za Marof koja već dugi niz godina organizira jednu od najuspješnijih biciklijada ovog dijela Hrvatske. Tako će zaljubljenici u ovaj sport startati u 10.00 sati od Stare škole na rutu od 10 km sa ciljem na - Dočeku Nove u PODNE kod KC Ivan Rabuzin i tako dodati novu vrijednost ovom događanju.

Ključne riječi: doček, novi marof, Novi Marof, šic na bic,

Komentari

27.12.2018. 11:49h Zadnja izmjena: 27.12.2018. 11:51