gornji kneginec

U Općini Gornji Kneginec povodom Dana državnosti održana Biciklijada

Objavljeno: 31.05.2023. 15:14

Zadnja izmjena: 31.05.2023. 15:18

U Općini Gornji Kneginec je u utorak povodom Dana državnosti održana Biciklijada. Organizairana je od strane Sportske zajednice Općine Gornji Kneginec uz pokroviteljstvo Općine Gornji Kneginec. Ruta biciklijade bila je rekreativnog karaktera ukupne duljine 20 kilometara.

Start biciklijade bio je u 9:30 sati na kneginečkim ribnjacima odakle su biciklisti krenuli nizinskim dijelom općine kroz ulice Turčina, Gornjeg i Donjeg Kneginca te Varaždin Brega. Postaju za osvježenje u šumi Krč organizirala je Udruga vinogradara i voćara "Varaždin Breg", dok su cijelu trasu osiguravali vatrogasci DVD-a Donji Kneginec i DVD-a Gornji Kneginec te jedno vozilo prometne policije Varaždin.

Jedna od postaja bio je i Trg vlč. Zvonimira Rabuzina u Gornjem Knegincu gdje su sudionici biciklijade, zajedno sa čelnicima Općine Gornji Kneginec, položili vijenac ispred spomen obilježja poginulim braniteljima u Domovinskom ratu. Cilj kneginečke biciklijade ove godine bio je na kneginečkim ribnjacima gdje su svi sudionici počašćeni hranom i pićem.

Komentari